DEJAN SE OSUŠIO ZBOG BRUKE: Zbog Daliline prevare smršao 15 KG za manje od 2 MESECA, a ima još jedan ZDRAVSTVENI problem

Showbizz

Dejan Dragojević se prepolovio u „Zadruzi” otkad ga je pre mesec dana žena Dalila ostavila zbog Filipa Cara! Zadrugar kaže da je potpuno izgubio apetit i da je dosad izgubio čak 15 kilograma.

Svi cimeri su ga pohvalili da nikad bolje nije izgledao, a on im je ispričao da prosto ne može da jede.

Smršao sam od stresa! Uđite u “Zadrugu” da i vas žena prevari, pa ćete lako smršati. Nemam apetit i to malo što pojedem izaziva mi mučninu. Jedem na silu, moram! Pojedem poneki sendvič, pijem dosta čokoladnog mleka, to mi jedino prija. Ne mogu sebe da prepoznam! Više od 15 kilograma sam smršao – rekao je Dejan, prenosi Hit.

On se požalio da mu od stresa opada i kosa i da se zato ošišao i ofarbao.

– Morao sam da se ošišam da bih oporavio kosu jer će mi od stresa skroz otpasti.

Najviše komplimenata za novi izgled dobio je od Miljane Kulić. Ona je od njega tražila savet kako da smrša, a zanimalo ju je i da li do kraja “Zadruge” planira još da mršavi.

– Samo treba da se nerviraš! – rekao je Dejan Miljani i dodao da se tu neće zaustaviti.

– Mislim da ću do kraja rijalitija biti mršaviji i od Lepog Miće. Sada moram da nabavim i novu garderobu. Ko god da mi šalje stvari, slobodno može da mi kupi u najmanjoj veličini. Sada sam lagan!

Dejan je ispričao da se pre braka sa Dalilom hranio zdravo i redovno trenirao. Međutim, u braku je promenio ishranu. On i Dalila često su naručivali brzu hranu i spremali visokokalorične obroke. Pošto je sada uspeo da skine višak kilograma, Dejan planira da održava liniju i posle „Zadruge 5″.

– Trudiću se da se ne ugojim kada izađem odavde – rekao je Dragojević.kurir.rs/hit