Izjava ove žene o ponašanju muškaraca u braku digla je PRAVU BURU: “Normalno je da TI ČUVAŠ DECU, a on…”

Zanimljivosti

Izjava ove žene o ponašanju muškaraca u braku digla je PRAVU BURU: “Normalno je da TI ČUVAŠ DECU, a on…”

“Normalno je da muškarac nije kući. Ti čuvaš decu, a on ide po kafanama sa ortacima. Naročito kad su deca mala…To je normalno to svi rade”, napisala je jedna žena na Tviteru.

Ona je dodala kako su ovo reči njene drugarice, posle kojih je ona ostala u šoku i zabezeknuta.

“I onda kad joj ja kažem ali to nije normalno. Ona meni kaze on će uvek da nađe razlog ili da poporavi auto ili pozvao ga neki drug da mu pomogne nešto ili da ide kao da radi…a realno to je nepoštovanje i tu ljubavi nema…”, nastavila je ova žena.

Kako to već biva, komentari su se samo nizali ispod tvita:

“To je odraz njihove nesposobnosti za brak”.

“Kakve gluposti, pa ne živimo u 18. veku”.

“Ima toga dosta… mada ako mene pitaš, žena koja trpi to ima jak razlog zašto ga trpi. Koliko god drugi mislili da razlog ne može da bude jak, veruj da može, nažalost znam sta pričam…”

“Svako uređuje svoj brak kako misli da treba, u današnje vrijeme pogotovo nije lako održati bračnu zajednicu, ali glupo je kad samo jedna strana popušta, a druga radi kako hoće i samo misli na sebe.”

Ali, ono što je “zanimljivo” jeste da je bilo ljudi koji su stali na stranu ove žene kojoj je normalno da muškarac banči po kafanama dok ona čuva dete.

“Pa sve je lepo rekla. Jedino što nije nspisala da je ok da napravi ručak ili večeru i malo očisti kuću…inače dobro razmišljanje. Ja ne bih menjao ništa”.

“Ona mu je to dozvolila, nema razloga da se buni sad”.

A na čijoj strani ste vi, da li i vi mislite da je normalno da muškarac izlazi po kafanama sa ortacima dok žena sedi u kući i čuva njihovo dete? (zena.blic.rs)