Majka, koja je izgubila 4 bebe, sada je trudna s 2 para jednojajčanih blizanaca

Zanimljivosti

Majka je trudna s dva para jednojajčanih blizanaca, ali ovaj je blagoslov došao nakon bolnog razdoblja žalosti zbog gubitka četiriju beba zbog pobačaja.

Biblija nam govori da je Bogu sve moguće. Ashley Ness ranije je izgubila četiri bebe zbog spontanog pobačaja, ali sada je blagoslovljena pozivom majčinstva s četiri male bebe!

Razdoblja boli i patnje …
Ashley se prisjeća boli i patnje kroz koju je prolazila prije nego što je rodila svoje jedino dijete – Chanel. Prije Chanel izgubila je dvije bebe. Ali opet je doživjela pobačaj još dvije bebe. Bila je zahvalna Bogu na svom jedinom djetetu i mislila je da više neće imati djece. Ali sve se odjednom promijenilo kada je Ashley otišla na rutinski pregled i saznala da je trudna. Ali Bog je za nju imao veće iznenađenje!

Ashley je rečeno da će imati dva para jednojajčanih blizanaca – par dječaka i par djevojčica, što je toliko rijetko da je mogućnost da se dogodi jedan prema 70 milijuna. Slava Gospodu!

“Bilo je nevjerojatno. Početak je bio jako težak, ali sada se osjećam odlično. Djeca bi se trebala roditi između 9. i 23. kolovoza”, rekla je Ashley.

Trenutno njezina obitelj preuređuje dom kako bi primila nove članove obitelji koji uskoro stižu. Veliki je blagoslov što Bog vidi naše suze i boli i blagoslivlja na tako nevjerojatan način.

saznajemo.info