KARLEUŠA KAO OBIČNA DOMAĆICA! Diva u ŠOK IZDANJU: Nećete verovati kakva je izašla na ulicu! HIT PAPARACO…

Showbizz

KARLEUŠA KAO OBIČNA DOMAĆICA! Diva u ŠOK IZDANJU: Nećete verovati kakva je izašla na ulicu! HIT PAPARACO…

Jelena Karleuša na sceni uvek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima, koja više otkrivaju, nego što pokrivaju. Međutim, kada je daleko od scene i od kamera, ona izgleda potpuno drugačije. Tačnije – neprepoznatljivo.

Naime, ekipa emisije “Paparaco lov” snimila je Jelenu kako ulazi u jednu prodavnicu na Dedinju. Tom prilikom je Karleuša na sebi imala patike, sportsku trenerku i kačket u bež boji, dok je lice pokrila zaštitnom maskom, čime je pokazala da poštuje mere koje su na snazi.

Pevačica je jedna od retkih osoba sa estrade koja poštuje sve mere u borbi protiv koronavirusa, za razliku od većine svojih kolega, koje su u mnogim situacijama gde je zakon propisivao obavezno nošenje maski bile fotografisane bez njih.

Kako se vidi i na fotografijama, Jelena je iskoristila kišni sumorni dan kako bi pozavršavala svoje dnevne obaveze. Ona je, nakon što je izašla iz džipa, neko vreme pričala s nekim mobilnim telefonom, a zatim je na brzinu obavila kupovinu u jednoj drogeriji, da bi opet sela u svoj automobil i uputila se ka porodičnom domu, koji se nalazi nedaleko od mesta gde je kupovala kozmetiku i sitnice koje su joj potrebne za kuću.

Inače, ovo neuobičajeno, ležerno izdanje u kome je snimljena Karleuša ne bi trebalo nikog da iznenadi, jer je i sama mala od skandala u javnosti pričala da u privatnom životu ne voli posebno da se sređuje i nosi provokativnu garderobu i da je najčešće po ceo dan u pidžami ili trenerci, kao što je to bio slučaj ovog puta. Kurir.rs/A.P.