Tea Tairović napustila emisiju zbog pitanja o eksplicitnom snimku: Udruženo s majkom se svađala s voditeljem!

Showbizz

Tea Tairović napustila emisiju zbog pitanja o eksplicitnom snimku: Udruženo s majkom se svađala s voditeljem!

Pjevačica Tea Tairović (25) doživjela je veliku neprijatnost na snimanju jedne emisije.

Tairovićevu je, naime, tokom snimanja voditelj Siniša Medić pitao da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Drugo pitanje da li može da bude sa jednim muškarcem ili mora da ima dva partnera ju je potpuno razbijesnilo.

– Tea nije mogla da vjeruje šta je doživela. Izgubila je kontrolu! Odbrusila je voditelju da je bezobrazan, te odmah napustila emisiju. Svi na snimanju nisu znali kako da reaguju – rekao je izvor.

– Njega je potom u šminkernici napala njena majka Božica Malević, koja je vikala na sav glas da mora da nauči kako se postavljaju pitanja. Rekao joj je: “Ja tebe pamtim kao ženu koja je bila starleta u spotu Miloša Bojanića”, nikako nisu mogli da se smire!

Teina majka je, podsjetimo, bila velika podrška kćerki još dok se ona takmičila u “Zvezdama Granda”, pa su tako svojevremeno, kad bi pjevačicu vidjeli na snimanjima “Grandovih” emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Božica je, inače, jedno vrijeme radila i kao voditeljka na jednoj televiziji, a u pomenutom spotu Miloša Bojanića partnera joj je glumio voditelj Zoran Pejić Peja. kurir.rs