NISAM PROČITALA NIJEDNU KNJIGU” Zlata Šokirala Izjavom Pa Otkrila Zašto Je To Tako: Bolje Da Zarađujem Nego Da Se Obrazujem

Showbizz

” NISAM PROČITALA NIJEDNU KNJIGU” Zlata šokirala izjavom pa otkrila zašto je to tako: Bolje da zarađujem nego da se obrazujem

Zlata Petrović za sebe voli da kaže da je žena iz naroda, da je estrada nije pokvarila te je tako bez ikakvog ustručavanja i priznala da nijednu knjigu nije pročitala od osnovne škole.

– Nisam pročitala nijednu knjigu jer time nisam stigla da se bavim! Nije me sramota jer je moj život otišao u drugom smeru. Bitnije mi je bilo da pevam i da zaradim pare nego da se obrazujem. Čitala sam lektiru jer sam morala do osmog razreda i to je to. Razmišljala sam nekad o školovanju, ali sam shvatila da su me pevanje i život koji sam vodila naučili da čitam ljude. Za mene je svaki čovek knjiga. Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila fakultet – rekla je pevačica i dodala da ni danas, iako je u penziji, nema vremena za čitanje.

– Samo kada na internetu naletim na nešto zanimljivo, ja otvorim link i pročitam, ali suštinski me zanima samo psihologija. Ona mi dosta pomaže u komunikaciji s decom i da lakše razumem njihove probleme i potrebe. Mog mlađeg sina dosta pogađaju tračevi, pa ja pokušavam da mu objasnim da nisu sve „avioni i kamioni”, kako se priča, već da pojedinci hvaleći se zapravo pokazuju svoju nemoć – kaže Zlata.

Kurir.rs/ Puls