STANIJA JE I OVOJ ŽENI UNIŠTILA VEZU! Fudabeler Bio U Vezi Sa Pevačicom A Onda Je Starleta Pomrsila Konce: Evo Kako Se Saznalo

Showbizz

STANIJA JE I OVOJ ŽENI UNIŠTILA VEZU! Fudabeler bio u vezi sa pevačicom a onda je starleta pomrsila konce: Evo kako se saznalo

Ena Popov danas je srećno udata i ima dve prelepe ćerkice, ali je pre braka bila u vezi sa zgodnim srpskim reprezentativcem koji ju je navodno prevario sa starletom Staijom Dobrojević.

Ena se u medijiama ne pojavljuje često, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Na osnovu njenog Instagram profila može se zaključiti da izgleda bolje nego ikad, kao i da je nikada srećnija. Već više od deset godina zaljubljena je u biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima dve ćerke.

Međutim, pre nego što je upoznala čoveka svog života, Ena se zabavljala sa fudbalerom Gojkom Kačarom, nekadašnjim reprezentativcem. On je tada važio za jednog od najpoželjnijih srpskih fudbalera, ali i za velikog zavodnika, što je, kako su mediji tada tvrdili, i presudilo njihovoj ljubavi.

Ena nije mnogo pričala o ovoj romansi, sve što je rekla o Kačaru bilo je da su drugovi iz detinjstva i porodični prijatelji. Međutim, bili su i u vezi oko devet meseci. Eni je konce tada, piše “Hello”, pomrsila starleta Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao.

Ena je za Gojkovu preljubu tada saznala od medija, a veza je ubrzo nakon tog saznanja okončana, te je javnost pretpostavila da je upravo Stanija razlog zbg kojeg su Ena i Gojko na vezu stavili tačku. Stanija se, podsetimo, našla u centru skandala kada ju je rijaliti učesnica Aneli Ahmić optužila da joj je otela muža, Amsina Durdžića. Ona je nakon afere navodno raskinula vezu sa Asminom.

Kurir.rs/ Blic