Dušan dolazi u Srbiju, Tanja u panici: Uz pomoć Draška sprema sudski proces, političar joj pronašao najbolje advokate!

Showbizz

Dušan dolazi u Srbiju, Tanja u panici: Uz pomoć Draška sprema sudski proces, političar joj pronašao najbolje advokate!

Dolazak Dušana Jovančevića, koji je najavljen u novembru, za Tanju Savić mogao bi da donese velike probleme, jer on namjerava da se u Srbiji bori za starateljstvo nad njihovom djecom.

Iz tog razloga ona već priprema svoju odbranu i radi na tome da njen još uvijek zakoniti suprug ne uspije u toj namjeri. Prema saznanjima Kurira, pjevačica je o ovoj temi pričala i sa svojim izabranikom Draškom Stanivukovićem. S obzirom na to da je uticajan i da ima kontakte u cijelom regionu, Tanja ga je zamolila da joj pomogne u izboru pravnog tima koji bi je zastupao u ovom slučaju.

Gradonačelnik Banjaluke je, navodi sagovornik, odmah pristao da joj se nađe u ovoj teškoj situaciji i kontaktirao je brojne ljude koji bi mogli da pomognu Savićevoj.

Oni će se boriti da djeca ostanu sa Tanjom u Srbiji i da ovdje nastave školovanje. Pjevačica je dječake početkom ljeta uspjela da dovede u svoju rodnu zemlju, nakon što ih je Dušan bez njenog znanja odveo u Australiju prošle godine.

Ipak, Jovančević ne namjerava da se preda, već se priprema za dolazak u Srbiju. Sada kada su mjere u Australiji konačno popustile, on se nada što skorijem putu u Beograd, što je nedavno za medije i najavio.

– Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – rekao je Dušan. kurir.rs