“On je moj dedica”: Tinejdžerka (19) šokirala roditelje vezom sa muškarcem (47), ali i najnovijom odlukom

Zanimljivosti

“On je moj dedica”: Tinejdžerka (19) šokirala roditelje vezom sa muškarcem (47), ali i najnovijom odlukom

Devetnaestogodišnja Belgijanka Šarlin Šaltin upoznala je tokom karantina na internetu daleko starijeg Amerikanca Džeremija Pratika (47) koji je u trenutku ostvarivanja prvog kontakta s njom bio udaljen 5.000 kilometara.

Ipak, između njih dvoje dogodila se hemija. Do te mere da je Džeremi, čim su mere popustile došao u Belgiju. Posle osam dana, vratio se u SAD ali uz obećanje da će prvom prilikom opet do nje.

Kada je Šarlin rekla roditeljima iz Brisela da je ušla u vezu sa 47-godišnjim Amerikancem koji je profesor u srednjoj školi, bili su jako ljuti. Čitajući često kako u SAD ima puno profesora za koje se ispostavi da su pedofili, oni su pokušali da joj zabrane kontakt sa Džeremijem.

– Tek kad su ga upoznali, videli su da ima sindrom Petra Pana. Džeremi nikada nije odrastao, iako je profesor. Neozbiljan je, uvek nasmejan, pozitivan i pun ljubavi. Iako je razlika među nama 28 godina, jako dobro se razumemo – kaže Šarlin.

Muškarac iz Vermonta dodatno je šokirao roditelje Belgijanke kada je rekao da ona njegova “devojka iz snova” s kojom bi voleo da provede i život!

– U ovim godinama u kojima sam ja, odavno je trebalo da pronađem pravu ljubav. To se nije dogodilo. Digao sam ruke od ljubavi kad sam upoznao moju Šarlin – rekao je Džeremi.

– I on je moj muškarac kakav mi treba. Tepam mu da je ‘moj dedica’. Najbolja osoba koju sam ikada upoznala, razume me za sve. Moja je srodna duša – kaže Šarlin, prenosi Miror. (objektiv.rs)