‘DŽABA MI MILIONI, KAD NEMAM DJECE!’ U Stanovima Joj Sve U Zlatu, A Ona Bi Se Svega Odrekla Da Ima Dijete!

Zanimljivosti

Branka Sovrlić ima 63. godine i jedna je od poznatijih pjevačica na našim prostorima. Zahvaljujući svojoj karijeri uspjela je da stekne veliko bogastvo u kojem i danas uživa, ali nju najviše boli što nije uspjela da se ostvari kao majka.

Ona zajedno sa svojim suprugom ima nekoliko luksuznih stanova po Sarajevu i Beogradu, posjeduju i restorane, ali navodi kako niti jedna materijalna stvar ne može da uništi bol koju osjeća jer nema svog djeteta.

Sadik Pašić, kako ga mi zovemo Paja, moj suprug i ja, smo u svom životu mnogo toga stekli. Ne mogu lagati, mi imamo i nekoliko miliona, ali vjerujete da bih voljela da mije Big dao mnogo manje, ali da sam dobila djecu, pa barem i jedno dijete, ali da znam da je to kruna naše ljubavi. Ovako i ljudi , a i ja kažem, džaba mi sve kad nemam ono najbitnije. Nije nam se dala da u ovom savršenom braku u kojem postoji mnogo ljubavi i poštovanja, ostvarimo se i kao roditelji. Očigledno Bog ne da da se u svemu uživa.”

Branka je svog supruga upoznala tokon nastupa, odmah su se zaljubili, a ubrzo vjenčali. Oko njihovog braka nikada nije bilo nikakvih skandala, nego su važili za jedan zaista lijep i skladan par.

Ovo je samo još jedan dokaz da materijalne stvari nisu nešto najbitnije u životu, nego da bi neko dao sve a da ima svoje dijete.

glasregije.com