ZAKLEO SAM SE DA ĆU OSVETITI MAJKU: Vil Smit otkrio kako je hteo da UBIJE SVOG OCA! ŠOK ISPOVEST

Svijet

Vil Smit napravio je dokumentarac “Best Shape of My Life (engl. Najbolji oblik mog života)” u kom je otkrio strašne detalje.

Smit je ovaj projekat započeo sa idejom da dokumentuje svoje napore u mršavljenju, ali se cela priča pretvorila u mnogo “dublje” putovanje i preispitivanje misli i osećanja popuparnog glumca.

On je u svojoj ispovesti otkrio i da je razmišljao o tome da ubije svog oca.

– Moj otac je bio nasilnik, ali je takođe dolazio na svaku moju predstavu, utakmicu, priredbu. Bio je alkoholičar koji je na svakoj mojoj premijeri bio trezan. Kada sam imao devet godina, gledao sam kako otac udara majku pesnicom u glavu, tako jako da se srušila. Pljuvala je krv. Taj trenutak u toj sobi, verovatno više od bilo kog drugog trenutka, definisao me je kao osobu. Tada sam se zakleo sebi da ću osvetiti majku. I decenijama kasnije, došao je trenutak kada sam to želeo da uradim – napisao je Vil Smit u svom dokumentarcu.

U godinama koje su sledile otac Vila Smita bolovao je od raka, bio je izuzetno slab i morao je da se kreće uz pomoć kolica.

– Jedne noći, dok sam ga pažljivo gurao u kolicima od spavaće sobe do kupatila, mrak se probudio u meni. Zastao sam na vrhu stepeništa. Lako mogu da ga gurnem, i još lakše da se izvučem. I decenije bola i besa su pokuljale, ali su se onda povukle. Nastavio sam da guram tatu ka kupatilu – napisao je on i šokirao svet.

Smit je ranije iskreno pričao i o svom mentalnom zdravlju i priznao da je hteo sebi da oduzme život, mada nije otkrio u kom se to trenutku dogodilo.kurir.rs