Majka 7 djece: ‘Uvijek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 h više nisam dostupna!’

Zanimljivosti

Majka 7 djece: ‘Uvijek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 h više nisam dostupna!’

Blogerica Constance Hall često pratitelje na društvenim mrežama oduševljava sa svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i odgoju, a nedavno je lavinu komentara izazvala s postom u kojem kaže da ‘svaki dan u 19:30 prestaje biti mama svoje sedmero djece, sve do sutradan ujutro. Sve što djeci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami napraviti.

– Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala stražnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino – rekla je.

Ako neko dijete treba navečer negdje odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako joj ne odluče nešto priznati ili s njom podijeliti neku ‘pikanteriju’. I kod brige o higijeni djece Hall je jednako ležerna, pa kaže da ih ‘ne sili da se tuširaju ili kupaju svaku večer, ako im se ne da’, prenosi vecernji.hr.

– Taj dio večernje rutine često preskočimo – priznaje Hall i kaže kako djeci najradije servira večeru ‘u piknik stilu’ – dok svatko sjedi gdje želi, a jede se rukama. U mnogim je kulturama, kaže Hall, normalno da svi jedu rukama s istog tanjura, a posebnu metodu ova blogerica ima i za slaganje dječje odjeće za koju koristi – kante. – Svako dijete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odjeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva – ispričala je. – Biti dobra mama, supruga ili čovjek ne znači provoditi vječnost obavljajući dosadne kućanske poslove – napisala je Hall u jednom od svojih viralnih postova, prenosi Mirror. haber.ba