Muž i žena imaju 11 DECE kojima su dali neverovatna IMENA: Novom odlukom o trudnoći, šokirali su sve

Zanimljivosti

Muž i žena imaju 11 DECE kojima su dali neverovatna IMENA: Novom odlukom o trudnoći, šokirali su sve

Marino Vanino i Gveni Blankert iz Belgije obišli su svet svojom pričom o tome kako su dobili jedanaestoro dece koja nose neobična imena.

Marino i Gveni složili su se prilikom druge trudnoće da bi naredno dete moglo da ima veoma slično ime prvom, a onda su krenule varijacije na temu.

– Imamo sedam devojčica i četiri dečaka. Svi nose imena koja su sastavljena od četiri ista slova, samo ih menjamo u zavisnosti od toga koga dobijemo na porođaju – kaže Gveni za belgijske medije.

Deca im se zovu: Aleks (13), Aksel (12), Ksela (11) Leksa (10), Ksael (9), Kseal (8), Eksla (5), Leaks (4), Ksale (2), Elaks (1) i Alkse koji ima šest meseci.

Ono što je i familiju ali i mnogobrojne prijatelje iznenadilo je što će u 2022. godini posle rođenja novog deteta Gveni (39) prestati da rađa.

– Ponovo sam trudna. Posle rođenja 12. deteta, prestaćemo sa ovim. Dosta je imati toliko dece. Naravno, i ovo dete imaće ime sastavljeno od četiri ista slova kao prethodna deca – zaključila je ova Belgijanka.

Marino je otkrio da je prvi sin dobio ime po dedi, a kad je došao red na drugo dete, shvatili su da im se ova slova najviše sviđaju. (objektiv.rs)