KAD SAM VIDELA DEJANA KAKO PLAČE… ZNAM KAKO MU JE! Kija progovorila o Dragojeviću, pa potkačila LUNU: Ona je ipak LJUBAVNICA!

Showbizz

KAD SAM VIDELA DEJANA KAKO PLAČE… ZNAM KAKO MU JE! Kija progovorila o Dragojeviću, pa potkačila LUNU: Ona je ipak LJUBAVNICA!

Kristina Kija Kockar, pobednica prve “Zadruge”, pojavila se sinoć na jednom događaju i pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani.

Kija je pre toga prokomentarisala i Dejana Dragojevića.

– Ne mogu da kažem da je drugačije muškarcu ili ženu. Bol i poniženje, isto je.Boli koliko voliš. Kad sam videla kako plače, sva sam se naježila. Ne razmišljam o tome da pobedi, razmišljam da se izvuče. Znam tačno šta mu je u glavi, sve što je bilo i meni. Hoće da izađe iz svoje kože. Sledeća faza “nije mi ništa”, i onda pukne.

– Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina – istakla je Kija.

– Komparacije se uvek prave, ako dođe do toga pričaćemo i tada – dodala je ona o Đoganijevoj, koja je, podsetimo, u gorepomenutom rijalitiju imala aferu sa Kijinim tadašnjim mužem, pevačem Slobodanom Slobom Radanovićem. Kurir.rs/S.M./Blic