KAKO BI SE OSVETIO SUPRUZI, SPAVAM SA NJENOM DRUGARICOM: Kada bi znala ko je ona, POLUDELA BI

Zanimljivosti

KAKO BI SE OSVETIO SUPRUZI, SPAVAM SA NJENOM DRUGARICOM: Kada bi znala ko je ona, POLUDELA BI

Saznao je da je njegova supruga imala aferu koja je trajala mesecima pa je odlučio napraviti istu stvar

Imam strastvenu aferu s policajkom, koja je prijateljica moje supruge. I ne osećam ni trunku grižnje savesti jer me supruga prošle godine prva prevarila. Zajedno smo 12 godina i imamo desetogodišnjeg sina, ali njena afera uništila je sve – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jednom dok je koristio njen mobilni telefon, stigla je poruka od njenog ljubavnika te je on saznao za aferu koja je trajala već mesecima. Nije znao kako da se suoči sa suprugom pa kada je sreo njenu prijateljicu koja je uvek očijukala s njim, nije se više suzdržavao. Uživa imati aferu s njom te oseća kao da će se tako osvetiti supruzi, ali ne zna kako joj to otkriti.

– Vaša supruga vas je prevarila, ali dve greške ne čine stvari ispravnima. Usred čitavog ovog haosa, tu je vaš sin, kojem dugujete pokušati rešiti probleme. Recite ljubavnici da se morate usredsrediti na brak. Pronađite miran trenutak da svojoj ženi kažete da nešto ne štima između vas i hteli biste razgovarati o tome kako najbolje možete poboljšati svoj odnos – odgovorila mu je Deidre. (espreso.co.rs)