DALILA SKINULA GA*E I LEGLA PORED CARA?! Kamere sve snimile, preljubnici bili INTIMNI, a prave se nevinašca! Dejan to neće PODNETI…

Showbizz

DALILA SKINULA GA*E I LEGLA PORED CARA?! Kamere sve snimile, preljubnici bili INTIMNI, a prave se nevinašca! Dejan to neće PODNETI…

Filip Car i Dalila Dragojević ozvaničili su svoju vezu na očigled njenog muža, Dejana Dragojevića. Ovaj ljubavni trougao tema je već danima, a mnogi smatraju da su njih dvoje akteri “najgore rijaliti preljube ikada”.

Dejan je zamolio svoju, još zakonitu suprugu Dalilu, da ga bar poštedi poljubaca i zagrljaja pred njim, što je nju razbesnelo s obzirom da bi to značilo da ne bi mogla neometano da uživa sa ljubavnikom. Dejan teško podnosi to da ga je Dalila ostavila zbog drugog muškarca, ali je svestan da je samo pitanje vremena kada će se desiti prvi se*s.

Car i Dalila su optuženi da je intimnog odnosa već bilo, što su oni negirali, ali najnoviji snimak dokazuje da se nešto sigurno jeste desilo. Naime, njih dvoje su bili daleko intimniji od onoga što su predstavili. U momentu kad je Dalila ustala iz kreveta, kamera je uspela da usnimi to da su gaće Filipa Cara spuštene, i da je udata žena najverovatnije prevarila supruga.

Gledaoci rijalitija su oštro osudili ponašanje ove do skoro omiljene zadrugarke. kurir.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Dragojević (@1dejandragojevic)