RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA ŠALJE UPOZORENJE: 3 znaka će proći PRAVI PAKAO u narednih 6 dana – EVO ŠTA IH SVE ČEKA…

Region

RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA ŠALJE UPOZORENJE: 3 znaka će proći PRAVI PAKAO u narednih 6 dana – EVO ŠTA IH SVE ČEKA…

Neki znakovi će se u narednih šest dana suočiti s velikim izazovima, ne samo na polju ljubavi, već i zdravlja, upozorio je čuveni ruski astrolog Pavel Globa.

Evo koji su to znakovi!

Blizanci – Osobe rođene u znaku Blizanacane bi trebalo da preuzimaju na sebe neke veće poslovne obaveze. Prema astrologu, svi projekti će biti bez nekog uspjeha, bez obzira na to koliko su im ideje dobre.

Što se tiče zdravlja, preporuka je da se u ovom periodu nikako ne liječe “na svoju ruku”. Ako je potrebno, obavezno neka se jave stručnjaku jer u bliskoj budućnosti Blizancima mogu početi smetati glavobolje. prneosi “Novi“.

Rak – Rak bi trebalo da se malo osami u ovom periodu. Samo privremeno “samovanje” će ih zaštititi od ozbiljnih sukoba. Rakovi moraju biti oprezni i razboriti, ali bi morali odmjeriti svoje reči, a takođe ne smiju drugima dati povod za širenje tračeva.

Osim toga, pripadnicima ovog znaka se savetuje da obave sveobuhvatan pregled. Ovo se posebno odnosi na one koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

Djevice – Za Djevice je ovo vrlo izazovan period. Vjerovatno će se suočiti s nizom optužbi voljene osobe.

Međutim, poštenje, izdržljivost i pridržavanje principa bit će najbolje oružje u takvom trenutku. Djevice bi trebalo da budu oprezne zbog povreda. haber.ba