ANA KROZ SUZE ISPRIČALA KROZ ŠTA PROLAZI KAO MANEKENKA: Govore joj da je PREDEBELA i da treba da SMRŠA, a evo kako izgleda (VIDEO)

Zanimljivosti

Manekenka Ana Gant iz Njujorka podelila je svoje iskustvo sa modeling industrijom i ukazala na neke od izazova sa kojima se ona i njene koleginice bore.

Naime, Ana je podelila video na svom TikToku na kome plače i kroz suze priča da su joj direktori agencije u kojoj radi rekla da mora još da smrša i do te mere “da joj se vide kosti”.

Ova plavuša je inače visoka 178 cm, a nosi konfencijski broj 36.

“Ovo su dani kada prokleto mrzim što sam model. Zato što nikada nisam dovoljno dobra, a počela sam da radim 2014. i to dok sam nosila veličinu 32/34. Sada nosim veličinu 34/36 i svaki dan mi prigovaraju jer više nisam kostur i ne izgledam nezdravo”, rekla je i dodala:

“Upravo sam imala kasting i povredio me je direktor kastinga. Vidim na društvenim mrežama da svi žele da budu modeli, svi žele da dođu do modeling sveta. Ja sam visoka 178 cm i sada sam zdrava, ali sam godinama patila od poremećaja u ishrani, a sada se konačno osećam samouvereno dok nosim ovu veličinu. U poslednjih 5 godina dobila sam 15 kilograma”, rekla je Ana.

“I sada izgledam sjajno. Još uvek sam mršava, ali život u ovom gradu učiniće da se osećate kao da nikada niste dovoljni i da morate da živite nezdravim načinom života da biste uspeli. Je*i ga, je**š modeling, je**š modu, je**eš industriju. Premršava sam za plus sajz, a predebela sam za šta god da je standardna veličina 32/34”, rekla je ona i nastavila:

“Znam šta vam pričam, u ovoj industriji sam od 2014, a sada ima 22 godine. Bila sam veoma mlada kada sam pre sedam godina počela da se bavim manekenstvom. Od svih modela koje sam upoznala i sa kojima sam radila, veoma mali broj njih je tako mršav prirodno. Ta veličina ne treba da bude standard, jer one devojke koje su po prirodi tako mršave, za njih je to u redu, ali ja sam umorna od kastinga na kojima mene i devojke koje su poput mene teraju da se izgladnjujemo, sve dok ne izgubimo menstruaciju.”

“Nisi dovoljno dobra”, “Prevelika si”, “Tvoj stomak, šta nije u redu sa njim?”… Sada su mi rekli da nisam dovoljno mršava i da žele da mi vide kosti, da je snimanje početkom decembra i da mogu da smršam malo. Prokleta je 2021. i govore mi da treba da smršam za snimanje. Prokleto sam završila sa ovim”, rekla je usplahirena mlada manekenka.

Video koji je Ana podelila postao je virala, te je za svega 24 sata pregledan je preko 14 miliona puta, a mlada devojka je dobila na hiljade komentara podrške, prenosi “Daily Mail”.

@annavgantt

Welcome to the reality of modeling in NYC. I’m so crushed. #fyp #nyc #modeling #fashion #model #nyclife

♬ original sound – Anna Gantt

kurir.rs