PARIS HILTON SASTAVILA LISTU SVADBENIH POKLONA: Bogata naslednica želi da za venčanje dobije darove u vrednosti od 50.000 EVRA!

Showbizz

Paris Hilton raspolaže ogromnim bogatstvom, ali izgleda da ipak postoje još neke stvari koje bi želela da dobije kao poklon. Naime, ona je sastavila listu poklona za venčanje koje želi da dobije od gostiju.

Pokloni će morati da zadovolje njen instančan ukus, pa se tako na listi nalaze darovi vredni više od 50.000 evra. Između ostalog, na spisku su kristalni predmeti za kuću, kao i srebrni okvir za slike vredan više od 2.600 evra, zatim skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra, kao i kristalna figura medveda vredna više od 300 evra.

Bogata naslednica svoju kuhinju želi da opremi i poslužavnikom od oraha vrednim 800 evra, kristalnim stalkom za kavijar koji košta 850 evra, kao i “Baccarat ” čašom za šampanjac vrednom više od 800 evra.

Na njenom spisku našlo se takođe i osam “Herme”s kompleta posuđa “Mosaique Au 24 Platinium”, koji ukupno vrede više od 6.000 evra, prenosi “E!Online”.

Podsetimo, Paris Hilton i biznismen Krater Reum verili su se u februaru posle godinu dana veze, a Reum je zaprosio Paris na privatnom ostrvu poklonivši joj skupoceni dijamantski prsten sa detaljima od smaragda. Par je ranije istakaod a če svadbeno veselje trtajati tri dana, a da će mlada imati čak 10 haljina.

Kurir.rs/A.A.