Žestoko OPLELA po snaji, a onda je devojka uzvratila udarac: “I Vi ste se lepo UVALILI”

Zanimljivosti

Žestoko OPLELA po snaji, a onda je devojka uzvratila udarac: “I Vi ste se lepo UVALILI”

Anonimna ženska osoba je na jednom domaćem sajtu opisala komplikovan odnos koji ima sa majkom svog momka, a koji je kulminirao tokom jedne porodične večeri

Jedna devojka podelila je svoju ispovest u kojoj se požalila na ponašanje majke svog emotivnog partnera, a mi vam u celosti prenosimo njene reči.

Naime, anonimna ženska osoba je na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, opisala komplikovan odnos koji ima sa majkom svog momka, a koji je kulminirao tokom jedne porodične večeri.

– Majka mog dečka voli da ponižava ljude na osnovu statusa i porekla. Ona je pravi primer pokondirene tikve koja je iz opanaka ušla u cipele. Na to me je dečko odmah upozorio. Na jednoj večeri gde je bila sva rodbina je potkačila svakog kog je stigla, napravila je tako groznu atmosferu, na red sam došla i ja. “Gospodža” koja je umislila da je neka bogata aginica mi je pred svima rekla, da to ne ide da se dečko iz bogate kuće eventualno oženi sa devojkom koja nije takođe iz bogate kuće i da to postoji samo u serijama i da neće dozvoliti da im se uvalim – piše ova devojka i prepričava dalje kako je reagovala na podrugljive komentare koji su joj bili upućeni.

– Odgovorila sam joj: Gospođo, po Vašoj logici ni Vaš muž nije “smeo” da Vas oženi jer ste pre toga bili jako siromašni, Vaša roditeljska kuća nema ni dan danas fasadu (igrom slučaja smo iz istog mesta), znači Vi ste se uvalili ljudima koji su ovo bogatsvo zarađivali decenijama. Samo što nije počela da plače jer ona od svih krije ko je i odakle je. Naravno, nikad ništa ja ne bih rekla da onda nije đubre – napisala je ona. (objektiv.rs)