Postat Ću Mladenka Sa 60 Godina. Čekala Sam 35 Godina Da Me Zaprosi”

Zanimljivosti

“Postat Ću Mladenka Sa 60 Godina. Čekala Sam 35 Godina Da Me Zaprosi”

60-godišnja umirovljena kuharica i baka će postati mladenka jer ju je nakon dugih 35 godina veze partner konačno zaprosio.

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju — čak i ako je potrebno nekoliko desetljeća.

Umirovljena kuharica i baka Andrea Murray otkrila je da ju je njezin dugogodišnji partner Graham Martin nakon 35 zajedničkih godina napokon zaprosio.

– Skoro sam dobila napadaj jer sam bila toliko iznenađena kad me zaprosio – rekla je Murray, koja je dodala da je unatoč tome što su zajedno od 1988. Martin (56) odlučno odbio vjenčanje.

– Bio je to stvarno divan i tako neočekivan prijedlog. Moram se stalno štipati.

Njih dvoje bili su na plaži u Škotskoj kada je Martin kleknuo i zamolio Andreu da mu bude mladenka, prenosi Ny Post.

– Mislila sam da idemo pogledati karavanu, ali on je samo kleknuo. Bilo je tako romantično i posebno, stvarno me oduševilo.

– Dobro je znati da romansa još uvijek živi – rekla je kroz smijeh i dodala da, iako se par prije 28 godina dogovorio da će zauvijek biti zajedno, ona je dugo žarko željela da se vjenčaju.

Otac će je otpratiti do oltara
Martin je tijekom njihove veze tvrdio da je njihova veza dovoljno jaka da ne moraju biti službeno vjenčani.

No, njezin budući mladoženja na kraju se predomislio.

– Svi njegovi prijatelji bili su tako šokirani. Svi su ga pitali je li bolestan – kaže Andrea.

Sretni par rekao je da planira održati ceremoniju u hotelu u kojem je Andrea prethodno radila u rujnu, navodeći da će sva njihova djeca i unuci biti dio vjenčanja.

Andrea je također potvrdila da će je otac otpratiti do oltara.

– Jako sam uzbuđena što ćemo se zavjetovati jedno drugome pred obitelji i prijateljima. Brak je za mene šlag na torti – zaključila je.

On odgovori: “Zar niste čitali: Stvoritelj od početka muško i žensko stvori ih i reče: Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; i dvoje njih bit će jedno tijelo? Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Što, dakle, Bog združi, čovjek neka ne rastavlja.”

(novizivot.net)