Mile Kitić u suzama zbog ćerke: Ne mogu da oprostim sebi što Eleni nisam bio dobar otac

Showbizz

Ćerka Mileta Kitića gradi svoju karijeru sama, bez pomoći roditelja

Mile Kitić dugo je u medijskoj ilegali. Pevač vredno radi i nastupa skoro svakog vikenda, ali nije odavno izbacivao nove hitove pa s tim u vezi nema želju za pojavljivanjem u medijim. Mada je svakako i poznat kao neko ko ne voli javne događaje, a ni razgovore s predstavnicima sedme sile. Pre nekoliko dana uveličao je svojim prisustvom Sabor narodne muzike i posle dužeg vremena odgovarao na pitanja novinara.

Već nekoliko godina unazad na pomen slavnog prezimena Kitić, prva asocijacija mlađoj populaciji jeste ćerka Mileta Kitića, Elena koja je krenula stopama roditelja ali se opredelila za drugačiji žanr muzike. Između ostalog, nezaobilazna tema u društvu sa medijima bila je i mezimica zbog koje se Mile rasplakao. Naime, kada ga je novinar upitao koliko je bio prisutan u ćerkinom životu, pevač se potpuno slomio.

– Ponosan sam na Elenu kako je uspela u životu i čime se bavi. Marta je vodila računa o njenom odrastanju nisam imao vremena jer sam pevao – bio je iskren pevač.

Mile je, svo vreme koje nije provodio sa ćerkom pokušavao da joj nadomesti ispunjavanjem njenih želja. A jedna od njih je i kupovina kuće u Dominikani.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Kitić, čija supruga sve ređe boravi u Srbiji.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images