Umesto tuge izabrala je sreću: Nikolina Pišek pokazala novog izabranika nekoliko dana pre Vidojevu godišnjicu

Region

Novi izabranik Nikoline Pišek moraće da joj zaceli sve rane na srcu

Sredinom maja navršiće se prva godina kako je iznenada preminuo istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović. Voditeljka se od tada retko pojavljivala u javnosti, a tugu je krila u svoja četri zida.

Da je život nepredvidiv osetila je kada joj je javljeno da je tokom redovnog tretmana masaže njen muž preminuo, ali ono što je usledilo nakon njegove smrti je tek pravi horor. Naime, tada je započela rat sa svekrom, Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Mišom Grof. Niz ružnih reči uputio je Vidojev otac na snajin račun, pa između ostalog da ne posećuje grob kao i da su je oduvek zanimale samo njihove pare.

Nikolina se nije previše oglašavala sve do trenutka kada je odlučila da se vrati na male ekrane i počela da radi na jednoj domaćoj televiziji. Jednom prilikom je priznala da je posle smrti supruga preživela pakao, ali i da je sa ćerkom ostala na ulici.Rešila je da svoj život započne od nule, a od tada je medijsko eksponiranje krenulo, ali i šokantni potezi atraktivne voditeljke.

Pišekova je ponovo iznenadila javnost, kada se na jednom prestižnom događaju u Zagrebu pojavila sa misterioznim muškarcem ruku pod ruku na crvenom tepihu. Odmah su počele spekulacije da li je to novi izabranik Nikoline Pišek čim je odlučila da se u javnosti pojavi baš sa njim.

Ovim povodom voditeljka se nije oglašavala, a njeni obožavaoci poželeli su joj da uskoro pronađe ljubav svog života jer je posle brojnih brodoloma i problema upravo to i zaslužila.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram