NAŠA BOGATAŠICA OBJAVILA SLIKU SA OCEM Usvojena ćerka srpskog milijardera javno se obratila tati: “Zahvalna NA SVEMU”

Region

Filip i Madlena Cepter jedan su od najmoćnijih bračnih parova u Srbiji, a i šire, budući da su vlasnici velike kompanije.

Oni žive na relaciji Monako-Beograd, a njihova ćerka Ema neretko na Instgaramu deli detalje lagodnog života.

Njihov dom je poput palate, a Ema je više puta pokazala kako sve izgleda u raskošnoj vili.

Kako su prenosili domaći mediji, vila na Dedinju milijardera Filipa i žene Madlene dobila je ime upravo po njihovoj naslednici, koja im je ulepšala život 2000. godine kada je postala deo njihove porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Cepterova naslednica je veoma aktivna na mrežama gde uglavnom deli svoje fotografije u raznim izdanjima, a neretko se uslikala u provokativnim izdanjima. Međutim, sada je podelila fotografiju sa svojim ocem.

“Malo je reći da sam ponosna. Pre 38 godina, osnova onoga što će evoluirati u izuzetno uspešno preduzeće, započela je svoju priču. Iako je „uspešno preduzeće” prilično moćan termin, ja radije da ga uzdignem do većeg značenja – značenja sa kojim živimo svaki dan, a to smo mi…naš životni stil. Životni stil koji je moj otac, Filip Cepter, sanjao, zamišljao, ciljao i postigao da stvara. Vizija je trebalo da omogući globalnoj populaciji da, kao što znamo, „živi bolje, živi duže“. Jednostavna, ali neophodna komponenta za sve nas, da trijumfujemo u našem načinu života”, napisala je ona i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

“Moj otac je ogromna inspiracija svima i biće. Kako je jednom rekao: „Vodim primerom, svaki dan, bukvalno svaki dan, radim tri puta više nego što moram da bih postigao ono što želim. Uvek ću biti zahvalna za okruženje u kojem sam odrastala – što imam tako snažnu očevu figuru da vodi, ne samo mene, već i ogroman broj ljudi u koje je verovao, kako su verovali u njega i kako on, od sada 24 godine, nastavlja da veruje u mene”, poručila je.

Filip Cepter: “Imam dva aviona”
Carstvo Filipa Ceptera koje gradi više od tri decenije, prostire se na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dve stotine hiljada ljudi. Kompanija mu donosi oko milijardu evra profita godišnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

– Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svako ko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Dešava se i da spavam u njima – istakao je on jednom prilikom za “Lepotu i zdravlje”.

blic.rs