Posetila LUNU i sina u novom stanu, nije se odvajala od unuke Mije, PRIZOR KIDA DUŠU!

Region

Posetila LUNU i sina u novom stanu, nije se odvajala od unuke Mije, PRIZOR KIDA DUŠU!

Majka rijaliti učesnika Marka Miljkovića, Nedeljka Miljković, preminula je iznenada u Brusu, a poslednji snimak sa njom objavljen je iz njihovog stana kada je u novogodišnjoj noći čuvala malu Miu dok su Luna i Marko bili u provodu sa društvom.

Baka je sve vreme brinula o svojoj unuki Mii i nije se odvajala od nje, što se može videti i na Markovom i Luninom Jutjub kanalu na kome je objavljen ovaj snimak. Nedeljka je bila toliko srećna u društvu svoje unuke Mie, te se nije odvajala od nje i sve vreme se igrala sa unukom. Ovaj prizor raznežio je mnoge.

Inače, Marko se bolnim rečima javno oprostio od majke:

– Mila moja mati, voli te tvoj Madža. Počivaj u miru – napisao je Marko Miljković uz fotografiju svoje majke koju je objavio na Instagramu.

Podsetimo, Markova majka živela je u Brusu, gde su je Miljković i njegova supruga Luna Đogani često posećivali, pogotovo otkada su prošle godine dobili ćerkicu Miu. Nedeljka je od samog početka podržavala ljubav Lune i Marka.

– Pratim rijaliti, gledam Marka. Vidim šta se dešava između Lune i njega, iako oni to još uvek kriju. Ona je meni sada preslatka. Kad su me pitali na početku rijalitija od svih zadrugarki koju bih izabrala za snajku, ja sam rekla baš Lunu. I Marko je u jednom trenutku dole u Beloj kući rekao da je ona dosta sazrela i da više nije klinka. U “Zadruzi 2” mi se njeno ponašanje mnogo više dopada nego u prethodnoj sezoni. Ono sve loše što se izdogađalo treba da precrta i da ide napred. Nemam ništa protiv nje, stvarno je sada drugačija. Oblači se, sredi se, lepa je. Ono pre je bila svakodnevno u pidžamama – pričala je Nedeljka svojevremeno dok su Luna i Marko bili u rijalitiju “Zadruga”.

Kurir.rs/S.M.