Sestra ubila nepokretnu sestru: Nezapamćeni zločin u Istri

Region

Mnogi se pitaju što je dovelo do ovakvog čina među sestrama

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje u vezi s teškim ubojstvom koje je potreslo Medulin krajem kolovoza.

Prema rezultatima istrage, 66-godišnja hrvatska državljanka osumnjičena je da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva.

Incident se dogodio 24. kolovoza oko 17:00 sati u obiteljskoj kući u Medulinu. Prema navodima policije, osumnjičena je tom prilikom usmrtila svoju 68-godišnju sestru, nakon čega je pokušala ozlijediti i samu sebe.

No, zadobila je samo lakše ozljede. Tragedija je šokirala lokalnu zajednicu, osobito jer se saznalo da je preminula sestra bila nepokretna, što dodatno pojačava težinu ovog zločina.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je u srijedu u jutarnjim satima privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, koje će nastaviti daljnji postupak.

Ovaj događaj ostavio je dubok trag u Istri, a mnogi se pitaju što je dovelo do ovakvog čina među sestrama.

Istraga će možda rasvijetliti pozadinu ove obiteljske tragedije, koja je rezultirala gubitkom dva života – jednog doslovno, a drugog u moralnom i pravnom smislu.novizivot.net