Užas u Negoslavcima: Muškarac sletio autom u kanal i preminuo

Region

Vozač osobnog automobila sletio je s kolnika u odvodni kanal i udario prednjim dijelom vozila u betonski prilaz, zbog čega je smrtno stradao

Jutros, 9. lipnja 2022. godine oko 7,20 sati u Negoslavcima, u ulici Braće Nerandžić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, javlja policija.

Poginuo je 51-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja su odmah pristigli policijski službenici, djelatnici hitne medicinske pomoći te vatrogasci.

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te utvrdili da se 51-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registarskih oznaka kretao Negoslavcima, te je na dijelu te prometne dionice, koji ima blagi zavoj, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario prednjim dijelom vozila u betonski prilaz, što je za njega bilo smrtonosno.

Očevidom smo utvrdili da poginuli vozač nije koristio sigurnosni pojas, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje će se po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru obaviti obdukcija. Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

24sata