POTRESNA PORUKA DEČKA PREMINULE JUTJUBERKE KIKE (21) “Zbogom, bebo moja, opet ćemo se videti

Region

POTRESNA PORUKA DEČKA PREMINULE JUTJUBERKE KIKE (21) “Zbogom, bebo moja, opet ćemo se videti

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu.

Od Kristine se sad oprostio njen dečko Marko Tomović potresnim rečima na svom Instagram profilu, kako navodi “Espreso”.

Naime, on je objavio video snimak uz opis:

– Zauvek bebo moja, videćemo se opet.

Podsetimo, Kristina Đukić izvršila je samoubistvo u svom stanu u noći između 8. i 9. decembra. Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

– Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti – napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni. blic