POMOZIMO TAMARINOJ PORODICI DA SE POSLEDNJI PUT OPROSTE OD ĆERKE Još malo novca fali da se njeno telo dopremi iz Njujorka u Srbiju (FOTO)

Region

Tamara Lapadatović (35) je poginula u saobraćajnoj nesreći u Njujorku

Na platformi Gofundme prikupljeno je 93.000 dolara za pomoć porodici

Srpkinja Tamara Lapadatović (35) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru u Njujorku. Tridesetpetogodišnja devojka vraćala se sa posla, kada je motor na kome je bila sa Aleksandrom Jokanovićem iz Crne Gore udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Motor je bio smrskan, svuda okolo bili su rasuti komadići stakla, a Tamara i mladić Aleksandar Jokanović iz Crne Gore, preminuli su na licu mesta

Otac poginule Tamare, rekao je za “Blic da samo čeka da preuzme telo svoje tragično nastradale ćerke.

– Pa dogodila se saobraćajna nesreća na motoru, ona je sa drugom pošla sa posla i prilikom povratka udarili su u neki auto. I ona i taj dečko su na mestu poginuli. Radila je u ekskluzivnim restoranima u Americi, ali nažalost desilo se to što se desilo – naveo je otac stradale Tamare.

Donacije za transport Tamarinog tela iz Amerike u Srbiju
Tamarin bivši dečko, i njeni prijatelji pokrenuli akciju prikupljanja novca za dopremanje tela u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od svoje ćerke i isprate je na večni počinak.

Na platformi Gofundme do sada je prikupljeno nešto više od 93.000 dolara i porodici nedostaje nešto manje od 7.000, kako bi sakupli 100.000 dolara.blic.rs