Naš proslavljeni glazbenik i supruga dobili četvrto dijete: “Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno, rodila se u našem domu!”

Region

Luka Šulić i njegova supruga Tamara dobili su djevojčicu Rosu koja se rodila kod kuće, a sve je otkrio ispod novog video zapisa.

Naš svjetski poznati glazbenik Luka Šulić sa suprugom Tamarom dobio je četvrto dijete, djevojčicu Rosu.

Podijelio je video u kojem je snimio djevojčicu kako leži na krevetu.

“Prije nekoliko dana naša druga kći Rosa rođena je baš ovdje u našem domu. Ponosan na nju i svoju nevjerojatnu suprugu Tamaru kao i na Val, Hanu i Lea koji su joj priredili vrlo toplu dobrodošlicu čim je stigla. Osjećajte se blagoslovljeno i zahvalno i puno života. Sada smo kompletni. Voli vas Luka”, poručio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUKA SULIC🎻 (@lukasulicworld)

U komentarima su pristizale brojne čestitke od strane pratitelja.

Luka je vijest o trudnoći s četvrtim djetetom također otkrio na svom Instagram profilu kada je ispod fotografije na kojoj suprugu Tamaru drži za trbuh napisao: “Ponovno rastemo”.

Inače, Luka i Tamara već imaju troje djece, sina Vala, djevojčicu Hanu i sinčića Leona.

Žive skladnim obiteljskim životom te se ne pojavljuju pretjerano u javnosti, no bitne trenutke Luka rado podijeli sa svojim pratiteljima. Par se zaručio na Novom Zelandu za vrijeme njegove turneje, a vjenčali su se 2017. godine kada je Tamara bila trudna s njihovim prvim djetetom.

scoubuzz