POTRESAN PRIZOR ISPRED ZGRADE BORE ĐORĐEVIĆA U SLOVENIJI Muk i tuga u Ljubljani: Evo ko je ostavio cvet

Region

Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba umro je u Ljubljani u 71. godini života.

Ispred zgrade u kojoj je Bora živeo sa suprugom Dubravkom, bila je tužna scena. Na samom ulazu u zgradu – pored vrata je stajao samo jedan cvet roze boje u čast preminulom Bori.

Kako pišu domaći mediji, cvet je iz svoje baštice ubrala i ostavila njegova tužna komšinica samo nekoliko minuta nakon što je saznala vest da je frontmen Riblje Čorbe danas izgubio najtežu životnu bitku.

Bora preminuo jutros u Ljubljani
Bora Đorđević, čuveni roker, poslednjih dana nalazio se u bolnici u Ljubljani i zdravstveno stanje bilo mu je pogoršano.

Za “Blic” se tada oglasio menadžer grupe “Riblja čorba”, Bane Obradović, koji nam je otkrio da je Bora tada zadržan u bolnici.

– Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena – rekao nam je Bane Obradović, menadžer grupe

Nažalost, jutros je sve obožavatelje benda “Riblja Čorba” sačekala tužna vest u vidu objave na Fejsbuku

– Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević 01.11.1952- 04.09.2024 – piše u objavi.

kurir.blic.rs