PREDIVNA SLIKA NASMIJEŠENE PRERANO ROĐENE BEBE DAJE NADU RODITELJIMA DILJEM SVIJETA

Region

Par je uslikao svoju nasmiješenu prerano rođenu bebicu te time daju nadu roditeljima prerano rođenih beba diljem svijeta.

Prerano rođenje može biti jako strašno za svakog roditelja. Roditelji mogu osjećati nervozu i strah dok gledaju svoju bebu kako se bori za život, a ne mogu joj pomoći.

Lauren Vinje i njezin suprug, David, našli su se u sličnoj situaciji kada je Lauren bila prisiljena roditi u 34.-om tjednu trudnoće zbog komplikacija. Nakon poroda prestrašeni roditelji nisu bili sigurni hoće li njihova beba, Freya, preživjeti.

TAJ PREDIVAN OSMIJEH SADA DAJE NADU MNOGIM RODITELJIMA U SLIČNOJ SITUACIJI DILJEM SVIJETA
No samo 5 dana nakon što je prerano rođena, bebica Freya dala je svojim roditeljima nešto čudesno što im je pomoglo da ostanu snažni. Malena se bebica osmjehnula. Taj predivan, velik osmijeh sada daje nadu mnogim roditeljima u sličnoj situaciji diljem svijeta.

Freya je rođena 27.11.2014., a sada ima četiri godine te je najstarija od troje djece.

„Znala sam da nešto nije u redu kada sam toliko natekla da nisam mogla staviti svoje ruke oko zglobova na nogama. Tada sam ugledala snažna svjetla pred očima“, rekla je Lauren u 2016. godini.

Lauren je patila od preklampsije, komplikacije u trudnoći koja rezultira visokim krvnim tlakom i potencijalnim oštećenjem organa.

Priklampsija se počinje pojavljivati oko 28.-og tjedna trudnoće. Tako se dogodilo i s Lauren. Mjesec i pol kasnije hitno je prevezena u bolnicu te je podvrgnuta hitnom carskom rezu.

reya je bila jako malena te je morala ostati na intenzivnoj njezi punih mjesec dana prije nego su ju roditelji smjeli odvesti kući.

„Kada sam ju uzeo u ruke, bila je to najnevjerojatnija stvar“, rekao je David, „Zaista je nevjerojatno imati priliku držati tako malenu bebu koja je prošla kroz toliko toga.“

Nakon što je par uslikao svoju kćer kako se smije, osjetili su radost koja im je pomogla izdržati te teške tjedne u bolnici.

DVIJE GODINE NAKON ROĐENJA, MAJKA JE ODLUČILA PODIJELITI FOTOGRAFIJA KAKO BI DALA NADU RODITELJIMA U SLIČNOJ SITUACIJI
Dvije godine nakon što je Freya rođena, Lauren je odlučila tu fotografiju podijeliti u nadi da će pomoći drugim roditeljima u sličnoj situaciji.

„Naša prva kćer sa samo 1,8 kilograma sretna je što je živa. Ovu sam fotografiju često gledala kako bi se ohrabrila tijekom teških tjedana na intenzivnoj njezi. Život je tako dragocjen“, napisala je Lauren.

FOTOGRAFIJA JE BRZO POSTALA POPULARNA TE SU MNOGI RODITELJI POČELI DIJELITI SVOJE OSOBNE PRIČE
„Željela sam objaviti tu fotografiju budući da mi je donijela toliko radosti. Uvijek se nasmiješimo kada ju vidimo te se nadamo da će i drugima pomoći. Ona je neprestani podsjetnik da trebamo držati stvari u perspektivi i biti pozitivni“, rekla je Lauren.

„Moj najveći savjet roditeljima prerano rođenih beba jest da nikada ne odustaju. Budite pozitivni i snažni. Pokušajte biti uz njih što je više moguće i držati ih i upijati te trenutke jer su neopisivo dragocjeni“, dodala je.

novizivot