Bali-beg više nema isklesane trbušnjake, sada “fura” stomačić: Da li vam je i dalje neodoljivo privlačan?

Svijet

Na paparaco fotkama možemo videti njegovo najsvežije izdanje

Burak Ozčivit, glumac kojeg smo zavolele u seriji “Sulejman Veličanstveni” u ulozi Bali-bega, više nema “savršenu građu” i stomak sa isklesanim trbušnjacima. Zavodnik na svom “Instagram” profilu deli fotografije sa putovanja na kojima uživa sa porodicom i izgleda baš onako kako ga i pamtimo – crna kosa i jaka brada dominiraju.

Međutim, markantni Burak je “uhvaćen” na paparaco fotografijama bez majice, koje svedoče tome da je sada u fazi “dad body”.

Jedan od poslednjih paparaco kadrova stiže sa plaže, gde vidimo Buraka i suprugu Fahrije kako ulaze u vodu držeći se za ruke.

Uopšte se nije ustručavao da pokaže svoj opušteni stomak.

Ista situacija desila se i kada je sportista Trevis Kels uslikan na plaži sa svojom devojkom Tejlor Svift. Iako svi zvezdu američkog fudbala zamišljaju kao momka koji je sav u mišićima, on ne šeta “paket trbušnjaka”.

Izgleda da je era “Kristijana Ronalda” prošla i da je baš ova figura ono što odlikuje muškarca za kojeg pre svega možemo reći da izgleda zdravo, a kada su pojedine žene u pitanju – i neodoljivo zbog “slatkog stomačića”.

Ovo ne mora nužno da znači da se Burak zapustio, već samo da manje pažnje posvećuje svojoj definiciji i da nije preterano opterećen svojim telom, a takođe se nagađa i da je to zbog nekih novih uloga, koje nisu nužno zasnovane na slici mladog zavodnika.

Dok su se mediji bavili telom Trevisa Kelsa, došlo se do nekoliko zaključaka zašto bi tip tela “dad body” zapravo mogao biti daleko privlačniji od mršave ili mišićave građe.

“Dad body” je povezan sa privlačnim osobinama ličnosti – poput snažnog smisla za humor, zdravog poštovanja ravnoteže između posla, života i treninga. Pored toga, “dad body” je osvežavajuće realan i sa njim je lakše se poistovetiti; izgrađen ne samo od mišića, već i od ljubavi!

Naravno, ovo ne znači da muškarci sa građom poput Burakove nemaju dovoljno mišića da dokažu svoju muškost – oni nam sada pokazuju svoju “seksepilnu autentičnost”.

(Ona.rs)