Svoju sreću strpljivo sam čekala”: Oglasila se Aleksandra Bursać posle veridbe sa 10 godina mlađim kolegom

Zanimljivosti

Stevan je 10 godina mlađi od pevačic

Pevačicu Aleksandru Bursać je verio dečko Stevan Sekulić u Parizu, tačnije Diznilendu.

Ona je bila presrećna, pa je lepu vest podelila na mrežama uz zajedničke fotografije.

– Ja sam svoju sreću strpljivo čekala i desila mi se nezamisliva ljubav, podrška i poštovanje. Hvala ti veverice moja što si se pojavio – napisala je Aleksandra na svom storiju.

Stevan je 10 godina mlađi od pevačice, a pre nje je bio u vezi sa Ružom Rupić, takođe pevačicom.

– Mi se super razumemo, i on sve kapira kada ja radim. Kada zna da snimam, samo mi pošalje poruku da budem jaka i da pokidam i ja sam presrećna. Isto tako se ponašam i ja prema njemu. Kada on radi svirke bez mene nikada ne ljubomorišem i ne pitam sa kim je bio. Kada pevaju, oni zaglave do četiri ujutru, a ja tada spavam, ali stvarno nemam oko čega da brinem – ispričala je Ruža svojevremeno u emisiji “DeToxic”.

Što se Aleksandre tiče, ona je pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, o čemu je pevačica više puta otvoreno govorila.

Nedavno, iz druge perspektive, Aleksandra je gostujući u emisiji “Show se nastavlja” rekla da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru.

– Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Prvo sam mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava – pričala je Aleksandra, ali sada je sve to iza nje jer je pronašla partnera za ceo život.

(Telegraf.rs)