Ova je divna majka posvojila šest sestara kako ne bi bile razdvojene

Zanimljivosti

Prošlo je više od tri godine od kada je ova divna majka posvojila svih šest sestara te smatra da je njezin dom sada potpun.

Kada je imala 25 godina, Lacey Dunkin nije bila sigurna da ju u budućnosti čeka brak, ali je znala da želi biti majka. „Malo sam razmislila i shvatila da zapravo ne trebam brak, da je to u redu“, rekla je Lacey koja sada ima 32 godine.

„No znala sam da ću cijeli život žaliti ako ne budem majka“, u svibnju 2011. godine dobila je dozvolu za posvajanje te je samo nekoliko mjeseci kasnije dobila poziv da postoji netko za udomljenje. U čemu je bila kvaka? Pa, Lacey je trebala vrata svog doma otvoriti četirima malenim djevojčicama.

„Ne znam zašto sam jako željela pristati, ali jesam“, rekla je, „Nisam čak ni razmišljala o tome da ih razdvojim. Bilo je to sve ili ništa“.

Samo nekoliko sati poslije poziva, djevojčice su se uselile s Lacey koja je tada živjela sa svojim roditeljima u Kaliforniji.

Sestre su se odmah povezale s Lacey. No nakon devet mjeseci, njihova je majka ponovno dobila skrbništvo nad djevojčicama Sophiom, Melanie, Natalie i Kaylee, kao i nad novorođenom bebicom Leom koja je bila u drugoj obitelji.

Bi li voljela posvojiti svih pet djevojčica?
„Prošlo je manje od mjesec dana kada me je njihova majka nazvala i pitala bih li voljela posvojiti svih pet djevojčica“, rekla je Lacey,

Bila sam šokirana jer je to sigurno bila vrlo teška odluka. Ona je to tjednima razmatrala, ali sam bila zabrinuta da bi ju njezina obitelj mogla osuđivati“.

Odluka biološke majke je samo bila dokaz da je voljela svoje kćeri više nego samu sebe – trebala je učiniti ono najbolje za njih.

Lacey nikada nije ni razmatrala o razdvajanju djevojčica. Tijekom duge godine posvajanja, majka je saznala da je trudna sa šestim djetetom koje je Lacey isto pristala posvojiti.

„Donose mi tako mnogo radosti, i kaosa, ali bi mi život bez njih bio dosadan i prazan“, rekla je Lacey, „Čast mi je biti njihova majka, od njih mi se topi srce“.

Prošlo je malo više od tri godine od kada je Lacey posvojila svih šest djevojčica te smatra da je njezin dom sada potpun. Domaćica Lacey sada živi u Fresnu, Kalifornija sa Sophiom (9), Natalie i Melanie (7), Kaylee (6), Leom (4) i Cecily (2).

novizivot.net