Ana Korać vozi G klasu od 150.000€, snimili smo je u kasne sate! Muž kog krije kupio joj je ovu besnu “mečku”

Showbizz

Starleta i bivša učesnica “Zadruge”, Ana Korać, živi veoma luksuznim životom.

Svog imućnog partnera krije od javnosti a otkako je dobila dete sa njim, gotovo se u potpunosti povukla iz medija.

Njen privatni život je pod velom misterije, zbog čega se ljudi još više interesuju za to kako starleta živi i šta se dešava u njena četiri zida. Ipak, njen društveni život ne ispašta ni zbog toga što se nedavno ostvarila kao majka.

Anu smo zatekli pre par večeri kako se vozika gradom u svojoj moćnoj, skupocenoj mašini. Prolazila je Banovim brdom, a u kolima je bila sama i vidno doterana.

Nema ko se nije okretao za njenim automobilom koji je, podsetimo, marke “Mercedes Benz G Klasa”, a njegova cena je preko 150.000 evra.

Skupocenu mašinu Ana Korać je dobila od svog partnera. Prvobitno je bio u crnoj boji, a potom ga je doterala po svom ukusu. Prelepili su mu roze folije pa sada izgleda kao iz Barbi filma.

“Imam najboljeg dečka na svetu”, napisala je Ana ranije, kada je prvi put pokazala automobil, koji je tada bio ukrašen velikom crvenom mašnom i balonima u obliku srca.

Podsetimo, u jednom od ranijih intervjua Ana Korać je priznala kako joj polazi za rukom da od gotovo svakog partnera dobija skupocene automobile, markirane krpice, nakit i slično.

– Ja nikada ne tražim te stvari, nisam taj tip. Muškarci sami to odluče. Mene je sramota da mu kažem “Hajde, kupi mi”. Ja želim da on to sam uradi, ako ima tu potrebu. Možda se njemu ne sviđa to što ja sada vozim, pa ponudi, hoćeš da promenimo auto… Ali nikada nisam tražila ništa! Dok muškarac ne oseti sam potrebu, nikad vam ništa neće kupiti – rekla je Ana Korać, a na konstataciju da se kod nje to nekako uvek brzo odvija, rekla je:

– Kod mene nekako to brzo osete svi, ne znam kako. Verovatno vide kakav je moj život, pa mi nude… To je sve kad imate sreću da nađete partnera koji je predivan, ali to je samo do vašeg partnera, nije to do mene. Ja da sam muško, ja bih bila isto takva! Volim da poklanjam, da usrećujem ljude… Više volim da poklonim nekome, da vidim tu sreću na licu, nego da ja dobijem. Mislim, naravno, volim i ja da dobijem, ali… – rekla je starleta ranije.

(Telegraf.rs)