„Širila sam noge stalno, davala, volela“: Milica Dabović nadmašila sebe izjavom

Showbizz

Ona u poslednje vreme izaziva burne reakcije svojim postupcima.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila profil na platformi „OnlyFans“ na kojoj sa pratiocima deli intimne fotografije za novac.

Ona je zbog toga naišla na brojne negativne komentare, a sada je otvoreno progovorila o svojim vezama i odnosima sa muškarcima.

„Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na svetu što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan, kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge, a igrao si samo košarku i napravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam“, rekla je Milica.

Rekla je i da smatra da, ako muškarcu ne udovoljiš u braku, on će naći drugu.

„A imaš i to, ako im ne daš prvi put oni će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gde će da se isprazne“, priznala je Dabovićeva.

nova.rs