Menadžer Tanje Savić iznio potresne detalje iz njenog braka: Dušan ju je izbacivao noću na ulicu!

Showbizz

Menadžer Tanje Savić iznio potresne detalje iz njenog braka: Dušan ju je izbacivao noću na ulicu!

Pjevačica Tanja Savić bila je u braku sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dobila dva sina, Maksima i Đorđa, a priča o propadanju njenog braka tresla je Srbiju više od godinu dana.

Ona je u aprilu 2020. godine prijavila svog supruga, navodeći u prijavi da je trpjela veliko psihičko i fizičko zlostavljanje sa njegove strane.

O traumama koje je Tanja preživela pričao je Tanjin bivši menadžer i prijatelj naglašavajući kako je Dušan zaista bio psihopata, koji je Tanju koristio samo zbog novca.

– Ona i ja smo funkcionisali kao jedno, bio sam joj oslonac i savjetnik dok Dušanu nije smetalo, nije smjela da pisne jednu riječ, a kamoli napravi neki pogrešan korak, da zakasni kući poslije nastupa, a da ne pričam o nekom izlasku iz kuće, živjela je kao u zatvoru na Bežanijskoj kosi, koliko noći sam prespavao u kući koju su rentirali zarad mira jer se plašila da ostane sa njim sama, molila me je sjećam se i njene dadilje Ljilje koja je prisustvovala svemu tome i komentarisala zajedno sa mnom i sa Tanjom dešavanja u tom periodu.

– Vjerujte mi kada sam prije nekoliko godina iznio da je Dušan n..koman i da Tanju bije niko mi nije vjerovao čak je morala da me pljune i lažno optuži zbog njega, jer je samo morala da klima glavom od straha. On je nju toliko onesposobio da to nisam vidio, ona mi je ispričala teške traume koje ima od njega. U Australiji je jednom izbacio na ulicu usred noći, nije imala ni telefon, ni ništa kod sebe, a mučio je ženski problem, zamislite koja je to životinja od čovjeka, čak je i natjerao da iskasapi svoj vrat ne bi li skinula tetovažu od momka Neđe, u kog je bila zaljubljena jako, on to nije podnio, pa je natjerao u Australiji da pod anestezijom skine skalpelom jedan od hirurga, Tanja ima ogroman ožiljak na vratu, eto ako ja lažem pogledajte neka vam pokaže, neka se zakune u djecu da ja lažem”, započinje Bane.

On dodaje da je to prelazilo granice njihove porodice te da je Tanju muž tjerao i da se svađa sa svojim roditeljima.

– Psihopata je na sve to tjerao, on ima hotel na Gold Kostu koji je godinama porodičan i naslijedio je biznis od oca, zapravo tu su se i upoznali u tom istom hotelu kada je Tanja na turneji odsjela u istom… Žalosno je, ima novca s tim što se on izjasnio još onda da mu ne pada na pamet da troši taj novac u Srbiji pa ako Tanja ne uspije sa pjesmom u narednom periodu odvešće je zauvijek tamo i biti mu sluškinja, on se bre stidio što je Tanja makedonsko-romske nacionalnosti, rekao je da se stidi njenih roditelja što su tamnije puti, pa vjerujte mi Tanja nije roditelje tad ni viđala, ni sestru čak ju je i natjerao da proda kuću u Velikom Mokrom Lugu koju je htjela da adaptira i obezbijedi, a onda kada joj otac to nije odobravao sa velikim razlogom onda je natjerao Tanju da pljuje po svojim najmilijima kako su joj roditelji bezosjećajni i kako su joj oteli kuću, sjećate se toga…

– Ima svuda zavedeno jer sam ja taj intervju davao kao njen PR u to vrijeme, ja sam radio samo po naredbama… Žao mi je iskreno svega, žao mi je što joj uskratio cijelu jednu deceniju i onesposobio je da napreduje ima ludu sreću što je Bog pogledao opet ima tu glaščinu pa je snimila dobre pjesme… Ja sam ispao čovjek prema njoj u svakom smislu nikada joj dinara tražio nisam jer sam radio iz ljubavi da joj pomognem i drago mi je što se trgla ništa joj ne zamjeram. Žao mi je što nismo u kontaktu ali i to ima svoje zašto… Ona bi danas bila na visini Cece da me je poslušala prije 6 godina da se kloni n..komana koji je uzjašio i arčio novac samo za opijate.

– Nikada neću da zaboravim kad smo ga jurili do aerodroma poslije njenog nastupa u 6 ujutru, ukrao je sav novac i pasoše dječije i htio je da pobjegne pa smo zvali policiju i tadašnjeg dečka Ljupke Stević “Simića” kako bi ga na aerodromu vratili da ga ne puste… Dakle on je planirao to još davno da joj uradi, ali eto prošle godine mu je uspjelo to… Hvala dragom Bogu, živa je i zdrava, djeca su sad kod nje i nek je Bog čuva, ona je dobar čovjek i namučena je jako, žao mi je što prolazi kroz sve to, ona to nije zaslužila… Šta god joj ikad zatreba ja ću biti za nju tu i pomoći joj ništa ne zamjeram, luda glava kad slijepo voliš, svima nam se to nekad desilo u životu… Dobro je ona prošla pored njega, mogla je završiti kao Marijanović Jelena, jer on kad se uradi, a bio je urađen uvijek on ne zna ni svoje ime… Daleko mu lijepa kuća. Ljudi su me molili da je ne dovodim sa njim na nastupe beogradskih splavova plašili su se jer je bio incidentan i Tanja nije svoja, ne održi nastup kako treba niti smije od obožavalaca neko da se slika, plašili su se svi, jer je jednog fana i udario, a menadžeri kluba ga nisu podnosili”, priča Đokić. Republika.rs