Fantomke, palice u po bijela dana ispred škole: UKC saopštio stanje pretučenog dječaka

Region

Grupa maloljetnika s fantomkama u srijedu popodne je pretukla dječaka, učenika Osnovne škole Vuk Stefanović Karadžić u Banjaluci. Roditelji i brojni drugi učenici su uznemireni, a dječak je trenutno na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

Iz ove ustanove su se za N1 oglasili o stanju i povredama osnovca.

“Pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja, svjestan, orjentisan, zadobio je blagu kontuziju mozga, te će uz terapijske preporuke ljekara biti u toku dana otpušten iz UKC Republike Srpske”, saopštili su za N1 iz ove zdravstvene ustanove.

Za N1 se oglasila i direktorica škole, Tatjana Vilendečić, rekavši da ne treba širiti paniku. Dodala je za N1 da su od ranije na sektorskom sastanku s policijom upozoravali da se obrati pažnja na kafiće u kojima se skupljaju maloljetnici i grupe.

Kako N1 saznaje povrijeđeni učenik devetog razreda je pokušao da odbrani druga koji je bio prva meta huligana iz srednje škole.

-Intervenisali su pomoćnik direktora i roditelj, prije dolaska policije, rekla je Vilendečić.

Prema nepotvrđenim informacijama i napadači i dječaci koji su bili mete su bili navijači koji su se susretali i na sjevernoj tribini FK Borac.n1info.ba