Jelena Đoković podržala Rokvića i donirala novac za lečenje dece: Obratila se Nikoli ovim posebnim rečima

Region

Odgovorila pevaču na zahvalnicu koju joj je uputio

Pevač Nikola Rokvić osnovao je fondaciju “Porodica” i krenuo pešaka do Egine, na put dug 1.060 kilometara, kako bi prikupio novac za pomoć deci.

U ovoj misiji podržala ga je i supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, koja je donirala novac

Rokvić joj se zbog toga posebno zahvalio:

– Želeo bih javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je Nikola u snimku na Instagramu, koji je i sama Jelena podelila na svojoj priči.

– Ovaj put za dečiju radost. Sredstva idu za dečiju onkologiju u Nišu. Bog blagoslovio tebe i tvoju divnu porodicu – odgovorila je Đokovićka Nikoli.

Podsetimo, novac za renovinaranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za potrebne aparate koji će pomoći u dijagnostikovanje kancera mozga, je skupljen. Reč je o iznosu od 200.000 evra.

Najlepšu vest saopštili su Bojana Barović i Nikola Rokvić, 24. dan od kada je pevač peške krenuo ka Egini, na hodočašće.

– USPELI SMO!!! Na današnji dan kada proslavljamo svetski dan porodice, naš prvi cilj je ostvaren! IDEMO DALJE, NEMA STAJANJA, UZ BOŽIJU POMOĆ DO EGINE!!! Ovaj put za dečiju radost! Hvalaaa – saopštio je Nikola Rokvić u objavi na Instagramu.

(Telegraf.rs)