(FOTO) ONA 19, A ON 41 GODINU Zorana Mićanović U Vezi Sa Dvije Decenije STARIJIM Kolegom, Svi Komentarišu Koliko Izgleda Mlađe BEZ ŠMINKE

Showbizz

(FOTO) ONA 19, A ON 41 GODINU Zorana Mićanović u vezi sa dvije decenije STARIJIM kolegom, svi komentarišu koliko izgleda mlađe BEZ ŠMINKE

Pevačica Zorana Mićanović (19) potvrdila je vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Oni od nedavno uživaju u romansi, a pevač je na Instagramu podelio fotografije svoje devojke dok je bio sa njom na njenom nastupu, a uz to je napisao: “Godine su samo broj”.

Zorana je istakla da je srećno zaljubljena, ali nije želela da otkriva previše detalja iz njihove veze. Iako im ljubav cveta, mnoge je šokirao njihov odnos upravo zbog toga što Zorana ima 19 godina, a on 41. Mnogi komentarišu da se i te kako vidi razlika u godinama, i pored toga što Mićanovićeva uz jaku šminku i frizure izgleda znatno starije, to nije slučaj kada je u prirodnom izdanju.

Naime, pevačica je nekoliko puta bila u javnosti bez šminke, te u takvom izdanju izgleda u skladu sa svojim godinama, pa su se mnogi zapitali na mrežama kako par izgleda zajedno kada je ona bez šminke i da je jasno da se tada vidi koliko je stariji od nje. Međutim, ovom paru to ipak ne smeta, a zajedno uživaju u svakom provedenom trenutku.

Inače, Zorana je otkrila i da joj Stojan za sada ne zamera ništa, a da ne zna da li će se ubuduće to promeniti.

blic.rs