ZAMIŠLJAM JE KAKO KOD KUĆI BAJE, IMA KUGLU, NEKE VUDU LUTKE: Bivša rijaliti učesnica urnisala Dalilu, objavila prepisku i ŠOKIRALA

Showbizz

Bivša učesnica rijalitija Nataša Šavija priznala je na svom Instagram profilu da redovno prati “Zadrugu” i da joj je Dalila Dragojević odvratna.

Šavija je rešila da objavi prepisku sa aktuelnom zadrugarkom.

– Odvratnija osoba se nije pojavila, ne u “Zadruzi”, nego u svim rijalitijima. Ne ovo što je uradila, nego, ne znam da objasnim tu jezivost face kada priča. Evo naježih se. Zamišljam je kako kući baje, ima kuglu, neke vudu lutke, samo da komšiji crkne krava i to – napisala je Nataša, a onda objavila poruke koje joj je Dragojevićka slala:

– Ljubavi, jesi li živa? Dalila je. Sinoć sam izašla iz vile – pisalo je u porukama, na koje Nataša Šavija nije odgovorila.

– Dok nije postala “gospođetina svetske klase”, kuća, kola, ludilo mozga, virila je iz d*peta svima. Ja je pritom nisam ni poznavala, gledam šta meni ova šalje, Bože sačuvaj. Glupo je što sada ovo radim, nije mi devojka ništa uradila, ali kad mi je neko tako odvratan… Morala sam – dopisala je uz to Nataša.Kurir.rs/M.M.