Severina u crnini stigla na sud! Tužilaštvo zbog ozbiljnih optužbi traži uslovnu kaznu od 10 meseci

Showbizz

Severina se našla na sudu zbog slanja poruka uvredljivih poruka

Hrvatska pevačica Severina Vučković, jutros je, 6. maja, oko 10 časova stigla u Opštinski kazneni sud u Zagrebu.

Na ročište je stigla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke “Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba” , kao i za slanje uvredljivih poruka direktorki sinovljeve škole, Ljiljani Klinger.

Između ostalog nazvala ju je “krivonogom babom”.

– Dobro sam. Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već u dve štikle. Nisam im mogla odoleti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu – kaže Severina za “24sata.hr”

Prema optužnici, tužilaštvo za Severinu traži uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjim rokom suđenja.

Nakon prvog ročišta pevačica je dala izjavu za pomenut medij, a kako je istakla, ne smatra se krivom za optužbe koje joj se nameću.

– Jednostavno su mi dirali u dete. Ne znam što biste vi uradili da ste na mom mestu. Ovo je situacija gde umesto da vas država štiti i da vam štiti dete, oni su protiv mene podigli optužnicu za delo nametljivog ponašanja. Jer sam dvema ženama uključenim u postupak poslala sms poruke, koje me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe su pisale glavnoj državnoj advokatici, lično su tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dete na 20 meseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u fioci kod državne advokarice i to je problem ove države. Apsolutno se ne osećam krivom i mislim da su nam mom mestu trebale biti te dve gospode od kojih sam jednu nazvala krivonogom babom, jer u Splitu stvarno imam raznih izraza, a po izjavama našeg predsednika Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima…. A drugu, preblajhana plavuša što je takođe nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa – rekla je Severina.

Nakon drugog ročišta je izjavila: “Ja nisam našla svoju “Radost” koja će mi rešiti sve problem”.

(Telegraf.rs)