Era Ojdanic Priznao: Djevojka Mi Je Tek Napunila 16 Godina.Zaljubljen Sam Do Usiju

Showbizz

Era Ojdanic priznao: Djevojka mi je tek napunila 16 godina.Zaljubljen sam do usiju

Era Ojadanić je odrastao u siromašnoj porodici a prve pare je zaradio već sa osam godina kad je na dječijoj harmonici odsvirao užičko kolo i „moravac“. Od sedamdesetih godina prošlog vijeka počinje da stiče popularnost, a kako je ispričao za Kurir, u to vrijeme je bio najpoznatiji pjevač amater na cijeloj Ibarskoj magistrali i u njenoj okolini.

Tako je upoznao i svoju, sada pokojnu, suprugu Ljupku koja je, isto kao djevojčica, svirala harmoniku. U braku sa njom Era je dobio troje djece.

„Jasmina je invalid od rođenja. O tome nisam imao potrebe nikada da pričam. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom“, ispričao je pjevač. „Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i… Odmalena je vrijeme provodila sa mojom majkom, baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je ovdje radila godinama, ovdje u motelu, tako je to bilo… Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali hvala bogu nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već…Era je priznao da njegova sadasnja djevojka ne pamti Milosevica pa onda vi racunajte po toj racunici Erina nova djevojka ne bi trebala ni da ima 16 godina. (goldy.pro)