KRAO SI KAO DA SI LOPOV: Anđelo SPUSTIO Sandija na zemlju, pa rekao da je Gruja HLADAN kada priča o ženi! Karića nahvalio kao nikada do sada! (VIDEO)

Showbizz

KRAO SI KAO DA SI LOPOV: Anđelo SPUSTIO Sandija na zemlju, pa rekao da je Gruja HLADAN kada priča o ženi! Karića nahvalio kao nikada do sada! (VIDEO)

U toku je podela budžeta. Ove nedelje, vođa je Anđelo Ranković, koji je krenuo sa velikim budžetima. Sledeći srednji budžet dobio je Stefan Karić:

Stefan Karić, imamo puno zajedničkih durgara ali smo se upoznali prošle godine. Kada sam izašao, svi su me pitali šta mislim o tebi, ja sam rekao da si okej momak ali nisam puno pričao sa tobom. Jako mi se dopada što imaš takav odnos sa porodicom. Samo takve osobe mogu sutra biti dobre svojoj porodici. Rekao sam da nismo imali dobar odnos, nije bilo ni normalo da imamo zbog cele priče. Kao što si mi bio nadobudan, tako sam i ja tebi bio. To je zato što imamo kvalitete. Mislim da si nesebičan, nisi mogao da se isfoliraš za takve stvari za ovih sedam meseci. Smatram da je super što komentarišeš i iznosiš svoje mišljenje. Milsim da imaš svoje mišljenje, imaš šta da kažeš. U super smo odnosima. Šta bih imao da ti zamerim… Nemam, nemam šta da zamerim osobi koja poštuje svoju devojku, poštuje porodicu i poštuje prijatelje. Neko ko je nesebičan i spreman svima da pomogne, nemam šta loše da kažem – rekao je Anđelo i udelio srednji budžet.

Sledeća dva srednja budžeta idu Sandiju i Gruji. Jedne nedelje sam ostao bez hrane, uvek sam imao u glavi da ću vama da dam srednji budžet. Svaki dan ste me pitali da li sam gladan, ja to nikada ne zaboravljam. Što se tiče Sandija, mislim da je neko ko je napravio grešku. Imaš talenat za glumu i muziku, ali si pokazao da kradeš. Krao si kao da si lopov, i onda si dozvolio da te nazivaju kleptomanom. Nisam te puno analizirao, ne provodimo neko vreme zajedno. Ne mogu da izdvojim tvoje pozivrtivne i negativne strane. Gruja – sada da ti ja pametujem da si napravio grešku, to već i sam znaš. Ako vidiš da si nesrećan u braku, onda je i bolje da kreneš ka tom putu. Ali ti si krenuo nesigurnim putem i onda te mnogi ismevaju. Toliko si hladan kada govoriš o ženi i deci, ti si kriv za to, niko drugi. Mislim da si sitničar u odnosu sa Mimom. Mislim da treba da budeš iskren i da izguraš do kraja – rekao je Anđelo o Gruji i Sandiju i dao im srednji budžet.

Hvala ti za srednji budžet i hvala ti što nisi zaboravio. Pozitivno si me iznenadio. Po meni, ti nemaš ni jednu grešku. A što se tiće mene i Mime, imao sam strah da ću je izgubiti. Ona zna da sam i tada radio iz dobre namere – rekao je Gruja.

Detaljnije u nastavku teksta.

https://youtu.be/jHgky-o7tI8

pink.rs