Srceparajuća scena s groba Siniše Mihajlovića: Mnogima će se stegnuti srce kada vide klince i natpis na leđima

Region

Mališani koji uče fudbal u školi fudbala pod imenom velikog Mihe, došli da mu odaju počast u Rimu

Legendarni srpski fudbaler, bivši reprezentativac i trener, Siniša Mihajlović, prerano nas je napustio posle velike borbe sa leukemijom i njegovo srce prestalo je da kuca 16. decembra 2022. godine. Mnogi i dalje ne mogu da prežale njegov odlazak, jer je bio ne samo vrhunski fudbaler i trener, već i ljudska gromada.

Njegovo ime nosi i jedna škola fudbala u Novom Sadu, gde je napravio ostavio neizbrisiv trag kao fudbaler Vojvodine, kojoj je 1988. godine doneo poslednju titulu.

Klinci koji uče fudbal u školi koja nosi ime po Siniši Mihajloviću, posetili su Rim, a dolazak u “večni grad” iskoristili su i da odaju počast velikom Mihi.

Oni su otišli na groblje Verano, gde počiva Siniša, došli su do samog groba, gde su doneli cveće i odali počast našoj legendi.

Fotografiju je objavio Sinišin brat Dražen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drazen Mihajlovic (@mihajlovicdrazen)

Scena je mnoge rastužila, pa su mnogi isticali da Miha nikada neće biti zaboravljen, a nema sumnje da će mnogi od ovih mališana, ukoliko budu odlučni i ukoliko se ugledaju na čoveka po čijem imenu se zove i njihova škola fudbala, ostvariti veliku karijeru.

(Telegraf.rs)