Kakvu vest je upravo saopštio Nikola Rokvić! Evo koliko novca je skupljeno za samo 24 sata,brojka je “vau”

Uncategorized

Pevač Nikola Rokvić 22. aprila započeo je hodočašće, na put dug 1.150 km koji se proteže od Beograda do Grčke, a sve zbog humanosti i pomaganje deci kojoj je to najpotrebnije.

Rokvić se sada ponovo javio video snimkom gde je sa osmehom na licu saopštio do koje cifre su stigli na njegovom četvrtom danu hodočašća i koliko je novca prikupila fondacija “Fondacija Porodica”.

– Dragi narode, pomaže Bog, evo ja sam tu negde na 20. kilometru. Samo da vam javim da smo došli do tri miliona dinara! Jako sam radostan, hvala vam na podršci, idemo dalje, ovaj put za dečju radost. Ljubim vas i volim – poručio je Nikola koji nije krio sreču povodom ovih vesti.

Ovo znači da je za samo jedan dan uplaćeno još milion dinara, pošto je u danu za nama rekao da je skupljeno 2 miliona dinara.

Nikola se često oglašava na svom Instagram profilu, te redovno obaveštava pratioce kako napreduje njegova misija.

Podsetimo, na ovom humanom putu Nikola će prikupljati sredstva za svoju fondaciju “Porodica”, a sada je otkrio koliko je novca zapravo potrebno.

– Aparati za koje prikupljamo sredstva, tačnije mikroskop i dodatna oprema služiće u dijagnostifikovanju kancera mozga. Ti aparati koštaju oko 150.000 evra. Pozivam sve drage ljude, sve kompanije, a i sve moje prijatelje da se uključe i da zajedno donesemo radost našoj deci, zdravlje i da se svi na kraju radujemo – istakao je Nikola, pa dodao:

– Takođe, plan je i da se prikupe sredstva za renoviranje dela pedijatrijske onkologije. Za to renoviranje potrebno je oko 50.000 evra i nadam se da ćemo time bar malo ulepšati našoj deci boravak u samoj bolnici. Bog vas blagoslovio – istakao je Rokvić.

(Telegraf.rs)