Ljiljina rođaka Silvija ne veruje njenom mužu, dotakla se ljubavnika: “Pre udaje smo joj rekli da nije za nju”

Region

Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljijane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija”, objasnila je rođaka Silvija

Ljiljana Resinović pronađena je mrtva 5. januara 2022. godine u Trstu nakon intezivne potrage, a detalji o ovom svirepom zločinu još uvek su nepoznanica. Nedavno je procurela vest da je neposredno pre smrti imala aferu sa prijateljem Klaudijem Sterpinom sa kojim je čak i bila trudna, o čemu se oglasila i njena rođaka Silvija.

Prema poslednjim informacijama, njen muž Sebastijan Visintin (63) je rekao trećoj osobi da je u periodu između 1991. i 1993. godine bio sa Ljiljanom da abortita dete koje je začela sa Klaudijem, muškarcu kog voli od detinjstva i sa kojim se intezivno družila sve ove godine.

Međutim, sve su to bile spekulacije jer Sebastijan nije toj osobi rekao čije je dete bilo, da li je njegovo ili od nekog drugog.

“Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljijane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija. Zbog toga mu ne verujemo mnogo u vezi sa njegovim verzijama oko nestanka, on je više puta svedočio pa poricao”, rekla je Silvija.

Klaudio bio ubeđen da će na kraju biti zajedno
“Da se nije desilo ovo što se desilo, mi bismo bili zajedno, možda već venčani. Trebalo je da živimo zajedno od 16. decembra, naša veza je trajala 40 godina”, rekao je Klaudio Sterpin čovek koji tvrdi da su njih dvoje bili u vezi. Ljilja i Klaudio su navodno bili ljubavnici, a tokom 1990. Ljilja je navodno ostala u drugom stanju sa njim, što je priznala mužu. On je nakon toga odveo Ljilju da abortira.

Klaudio je tada objasnio i zašto se odmah nisu venčali čim su se zaljubili.

“Nismo to prvo uradili zato što sam bio u braku, pa zato što sam mislio da je premlada, ali nikada nismo izgubili jedno drugo iz vida. U poslednjih četiri, pet godina Ljilja mi je priznala da je brak sa Visintinom završen”, dodao je on.

On je istakao da je prilično siguran da je Ljilja nedavno rekla nešto mužu o njima.

Muž negira da je znao da će ga Ljiljana ostaviti
Međutim, Sebastijano negira da je znao za njihovu aferu i da njegova supruga nije bila u vezi sa Klaudiem pre smrti.

Prema rečima Silvije, u prvim danima nakon Ljiljinog nestanka, Sebastijan je obišao sve koje zna kako bi video da li neko ima bilo kakvu informaciju o Klaudiu.

“Sve vreme je Sebastijan živeo jako bezbrižno, putovao je za praznike, šetao, živeo život”, dodala je Silvija i rekla da “nije ništa učinio da pronađe Ljiljanu dok su je svi tražili”.

Sebastijan nije zvanično pod istragom i ne vodi se kao osumnjičeni, ali mnogi sumnjaju u njegova dela, pogotovo zbog ponašanja koje prema Ljiljani tokom života.

Ljiljna porodica im se mešala u život
Sa druge strane, ni Sebastijan nije imao lepe reči za Ljiljaninu proodicu i rođake jer su stalno pokušavali da “joj se mešaju u život i naređuju”.

“Okupili su se da je spreče da se uda za mene zbog čega je ona odlučila da nikoga ne pozove na svadbu. Tada je svima rekla da se ne udaju oni, nego ona. Na kraju smo se venčali i nikoga niej zvala”, rekao je Sebastijan.

Tokom godina, Ljiljini odnosi sa porodicom su bili jako površni i kako kaže Sebastijan viđali su se jednom mesečno.

“Rekla sam joj da taj čovek nije za nju, da mora da izabere odgovarajuću osobu. Nije bilo sastanka koji bi je sprečio da se uda i uvek smo ga poštovali kao njenog muža”, rekla je Silvija kao odgovor na konstataciju Ljiljaninog muža.

“Takođe, verujem da Sebastijan sve zna o Lili i Klaudiju, znao je da već neko vreme razmišlja da ga napusti. Na početku mi je rekao da nije znao za ljubavnika”, dodala je rođaka.

Nestanak Ljiljane Resinović
Podsetimo, Ljiljana Resinović nestala je 14. decembra 2021. godine, a njeno beživotno telo pronađeno je 5. januara 2022. godine umotano u dve biorazgradive kese vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi.

Ljiljino telo je eksumirano nakon što je tužilaštvo u Trstu naložilo novu obdukciju.

(Telegraf.rs)