BIZNISMEN MILOŠ (66) OBORIO JE S NOGU KLINKU OD 19 GODINA I ODMAH JE ZAPROSIO: NIKO NE MOŽE DA MU PRUŽI ONO ŠTO ONA MOŽE

Showbizz

Biznismen Miloš zaprosio je skoro 50 godina mlađu devojku, koja ga je odmah šarmirala.

Miloš Kant (66), kontroverzni švajcarski preduzetnik češkog porekla, pronašao je novu ljubav u 19-godišnjoj Anbel, piše portal Expres.cz. Fotoreporteri tog portala zatekli su ga u romantičnoj šetnji tokom filmskoga festivala u Karlovim Varima, pa čak i dobili njegovu potvrdu da se nalazi u novoj vezi.

“Anabel je sjajna. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ili pirsinge, a nema ni psa, što takođe jako cenim. Pre svega, srećan sam što sam napokon upoznao devojku iz Češke jer mi nedostaje naš humor u Švajcarskoj”, rekao je Kant za Expres i nastavio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Kant (@milos_kant.official)

“Upitao sam je zašto želi biti sa mnom, a ona mi je na to odvratila da joj odgovara moj karakter i da su uz mene dobro zabavlja. Rekla mi je i to da joj se sviđa kako se brinem o njoj i mogu vam reći da je neverovatno zrela, baš kao da ima tridesetak godina”, kazao je.

Novinari Expresa tome su dodali da se par upoznao tek nedavno tokom njegova boravka u Pragu te da ga je ona u međuvremenu predstavila roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Kant (@milos_kant.official)

Kant inače živi u Lucernu gde drži najveću diskoteku u državi, a ujedno je i diplomirani arhitekta.

Podsetimo, o Kantu su se svetski mediji prvi put raspisali 2019. godine, kada je zaprosio portugalsku televizijsku zvezdi Margaridu Aranha na crvenom tepihu u Kanu.

Iako je Aranha pristala na brak, veza nije bila dugog veka, a bračne razmirice završile su i na sudu. Aranha je jednu od parnica izgubila i naloženo joj je da mu isplati četiri hiljade evra zbog klevete

(Stil/ Net. hr/ Espreso)