Nataša Bekvalac rekla „DA“ po četvrti put: Verujem da si ti moja srodna duša – odustala od koncerta u Areni

Showbizz

Pop pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najpoželjnijih žena na javnoj sceni, pa samim tim ima i veliku armiju fanova.

Naime, Natašin fan joj je uputio zanimljivu poruku na Instagramu pitavši je da li želi da se uda za njega, na šta mu je pevačica iz stopa odgovorila da pristaje i da je on njena četvrta sreća.

Iz dana u dan počinjen da verujem da si ti moja srodna duša, nisam se razvodio kao ti, ali svaki odnos me s**bao, zato mislim da je najbolje da ja tebe sada verim, ti da pristaneš i kao sudar dva baksuza možda skine ovu kletvu koja je evidentno bačena na nas – glasila je poruka uz emotikon prstena sa dijamantom.

Podsetimo, Nataša iza sebe ima tri braka. Iz dva je dobila ćerke Hanu i Katju.

NATAŠA BEKVALAC ODUSTALA OD KONCERTA U ARENI

Nataša je u februaru 2020. godine održala uspešan koncert u beogradskoj Areni, a imala je jaku želju da za sledeći Dan zaljubljenih, 14. februara 2023. godine ponovi druženje sa prestoničkom publikom na istom mestu.

Međutim ona je razgovarala sa saradnicima o detaljima koncerta, te se raspitivala o svemu što je vezano za marketing istog, ali je na posletku odlučila da odustane od ideje.

Nataša je prezadovoljna koncertom koji je održala pre dve i po godine. Puno joj je srce bilo što je Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta i što su svi pevali sa njom u glas od prve do poslednje pesme. Smatra da je to kruna njene karijere, pa je maštala da i naredne godine na tako velikom stejdžu zapeva pred Beograđanima – započinje izvor.

– Kako je vreme prolazilo, shvatila je da nije pravi trenutak. Nije ostalo mnogo vremena do februara za sve ono što bi volela da odradi, pa je svima u okruženju rekla da se planovi menjaju – dodaje izvor, a Nataša je potvrdila ove tvrdnje.

– Jako sam želela da koncert bude u Areni sledeće godine. Okupila sam ljude, ušla sam ambiciozno u priču, za sve oko koncerta treba mnogo vremena… Počeli smo da pričamo o idejama. Međutim, ubrzo sam shvatila da nije momenat za tako nešto – rekla je pevačica.

– Ne bi sve bilo onako kako želim. Poručila sam svima da ćemo ostaviti sve za neku drugu priliku. Otkazala sam, za sada, planiranje tako velikog projekta – kazala nam je Nataša Bekvalac.

Izvor: blic.rs